Arti Kata DARMAJI - Kade Barudak Sing Saladar


Yeh barudak, DARMAJI - Kade Barudak Sing Saladar

ayena mamang jin erek ngomongkeun budak bantongor.

budak anu bakal ngarugikeun urang sarerea.

ngomongkeun budak anu sok ngalakuken darmaji.

nao eta darmaji teh?

yeh artina kie.....

Ngomongken Darmaji,

Darmaji Singkatan tina,

dahar lima, ngaku hiji.

Darmaji Biasana dilakukeun ku barudak sakola.

Lain ku pedah teu boga duit, tapi maranehna ngabogaan sipat bantongor.

Padahalmah jalma kitu anu teu boga kae'ra.

Bisi hayang nyaho ciri-ciri jalma anu beuki kana darmaji.

kahiji.

biasana cicing budakna.
beuki udud, ngan sok menta jo'in bae.

kadua.

biasana, sok ngalirik daharan anu
hanet-hanet, jiga gorengan bala-bala atau bakwan.

katilu.

biasana, sok pura-pura ngobrol.
padahal ambeh teu kanyahoan cacaplukna loba.

kaopat.

biasana, jajana ari keur loba nu meuli.
pulah pilih bari nyapluk bakwan hanet.

anu kalima.

pokona kaciri tina beungeutna anu dekil, jiga anu teu mandi 5 taun.

cing sia, osok tara darmaji?

kanyahoan gedena biasana korupsi, sok nipu, sok babadog pakaya batur,

sing sadar sia koplok...

hirup sia loba ngarugiken batur.

kaeling. ti ayena.

ulah kitu sia belegug.

nya sakitu omatan ti mamang jin.

kade yeh...

tong hilap, di subscribe channel mamang nya. ambeh sia di gaplokan hiji-hiji ku aing,

ges sakitu bae, mamang bade ngaboyor hela.
Please Wait 120 second...
Disclaimer: Images, articles or videos that exist on the web sometimes come from various sources of other media. Copyright is fully owned by the source. If there is a problem with this matter, you can contact here.

0 Response to "Arti Kata DARMAJI - Kade Barudak Sing Saladar"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Loading...